<h2>SAS FIRE</h2><p>Πυροσβεστικά είδη Καρδίτσα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sasfire.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>SAS FIRE</h2><p>Πυροσβεστικά είδη Καρδίτσα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sasfire.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>SAS FIRE</h2><p>Πυροσβεστικά είδη Καρδίτσα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sasfire.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>SAS FIRE</h2><p>Πυροσβεστικά είδη Καρδίτσα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sasfire.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ

 

Πυροσβεστικά είδη SAS FIRE στην Καρδίτσα
Πυροσβεστήρες - Αναγόμωση - Συντηρήσεις - Πυρασφάλεια - Συστήματα Πυρανίχνευσης - Ζαραμπούκας Ιωάννης
Η εταιρεία πυροσβεστικών ειδών SAS FIRE στη Καρδίτσα, με αίσθημα υψηλής ευθύνης και σεβασμό στους πελάτες της για την υπέρτατη αξία της ανθρώπινης ζωής, παρέχει υπηρεσίες αναγόμωσης πυροσβεστήρων, διατηρώντας όλες τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος, για απόλυτη ασφάλεια και ποιότητα υλικών κι υπηρεσιών.
 
Η αναγόμωση διαφέρει από την συντήρηση του πυροσβεστήρα και αφορά το άδειασμα του πυροσβεστήρα από το υπάρχον περιεχόμενό του και την αντικατάστασή του με νέο, ανεξάρτητα από το αν το υλικό είναι σε καλή ή όχι κατάσταση. 
 
Παράλληλα με το εκ νέου γέμισμα με νέο υλικό πυρόσβεσης, διενεργούνται όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την καταλληλότητα του πυροσβεστήρα και την στεγανοποίησή του, ώστε να είναι απόλυτα ασφαλής για τον πελάτη και αξιόπιστος ως προς την χρήση του.
 
Πότε κάνουμε Αναγόμωση
 
Αναγόμωση σε έναν πυροσβεστήρα κάνουμε σύμφωνα με την νομοθεσία:
α) Μετά την χρήση του
β) Αν είναι αχρησιμοποίητος, κάθε 5 χρόνια αφού έχει γίνει κάθε χρόνο ετήσια συντήρηση.
 
Με την αναγόμωση του πυροσβεστήρα τοποθετείται δακτύλιος χρωματιστός και ετικέτα αναγόμωσης με το έτος, ώστε να αποδεικνύεται ότι έγινε η αναγόμωση, εφόσον για να περαστεί ο δακτύλιος πρέπει υποχρεωτικά να ανοιχτεί ο πυροσβεστήρας.
 
Αν στον επαγγελματικό σας χώρο έχετε πυροσβεστήρες που δε φέρουν τις απαραίτητες ετικέτες αναγόμωσης στην 5ετία, σε ενδεχόμενο έλεγχο πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε παράνομος. 
 
Προϋποθέσεις Αναγόμωσης Πυροσβεστήρων 
 
Οι πυροσβεστήρες χαρακτηρίζονται μοναδικοί από έναν σειριακό αριθμό μοναδικό σε συνδυασμό το έτος κατασκευής τους. Αν δεν υπάρχουν αυτές οι προδιαγραφές, δεν είναι δυνατή η διαδικασία αναγόμωσης.
 
Αποδεικτικά Συντήρησης - Πιστοποίηση
 
Σύμφωνα με νομοθεσία του 2008 από το Υπουργείο Ανάπτυξης, είναι υποχρεωτική 
η τοποθέτηση δακτυλίου χρωματιστού από συμπαγές υλικό μεταξύ σώματος και 
κλείστρου των πυροσβεστήρων. Ο δακτύλιος δεν θα μπορεί να αφαιρεθεί αν δεν 
ανοιχτεί ο πυροσβεστήρας και αποδεικνύει το άνοιγμα για συντήρηση το συγκεκριμένο έτος. 
Το χρώμα του δακτυλίου είναι διαφορετικό για κάθε χρονιά, σύμφωνα και με την 
ετικέτα συντήρησης που αναγράφει το έτος.
Θα μας βρείτε:
Τρικάλων 279, Καρδίτσα
Τηλέφωνο: 2441040625
Κινητό: 6984311425
Φαξ: 2441040625
E-mail: zarampoukasgiannhs@gmail.com